INGREDIENTS
2 pits de pollastre
1 ceba gran tallada a trossos
10 cullerades grans de farina
1 litre de llet
sal
50 grs de mantega
PREPARACIÓ
Es daura el pit de pollastre amb la ceba a poc a poc fins que queda confitat. Un cop cuit es tritura amb la picadora.
En un cassó posem la mantega i quan es fon hi afegim la farina i hi donem unes voltes vigilant de no coure-la massa.
Llavors hi afegim la llet freda i ja no es deixa de remenar (jo hi poso menys d'un litre , o sigui quan queda espesseta ja no hi poso més llet)
Quan ja és cuit s'hi afegeix la carn picada amb la ceba. Es va remenant perquè no s'enganxi i ens aturem quan comencen a sortir uns volcanets...vol dir que la està al punt.
Ho deixem refredar i ho posem una estoneta a la nevera...després ja podrem fer les croquetes.
Ens ajudem d'una cullera amb un xic d'oli per fer les boletes i jo les passo primer per farina, depsrés ou i finalment per pa ratllat.
Les fregim amb oli ben calent i ja estan a punt...boníssimes.
*Tot i que les he adaptat una mica a la meva manera la meva font d'inspiració va ser "Cuinar cada dia amb la Rosa i la Carme": http://cat.bloctum.com/receptesrosa/2008/03/21/croquetes-de-pollatre-de-la-mare/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada