dijous, 7 de març de 2013

MOUSSE DE XOCOLATA I SPÉCULOOS






INGREDIENTS:

(per a 6 persones)

5 ous
100grs sucre
250grs formatge Mascarpone
10 galetes Spéculoos
100grs xocolata negra

PREPARACIÓ:

-Barregem els rovells amb 50grs de sucre.
-Triturem les galetes i les afegim a la barreja anterior.
-Afegim el Mascarone i barregem fins a tenir una massa homogènia.
-Posem la xocolata al bany maria fins que es fon i l'afegim a la preparació quan encara està calenta.
-Muntem les calres a punt de neu amb la resta del sucre i les afegim delicadament a la barreja.
-Deixem refredar a la nevera unes horetes abans de servir.

* Recepta realitzada amb èxit total ;P! Apresa de la tallerista de cuina Laurence Ragaigne a l'Aula Mercat del Mercat Municipal de Manlleu.

5 comentaris:

  1. Ohhhh quina bona pinta!! I no sembla molt difícil...Un dubte, quin tipus de galetes són aquestes?

    ResponElimina
  2. Hola!son unes galetes belgues k donen a vegades a les cafeteries.En venen en paquets en algun super com el mercadona,bonpreu ect....i sí que es fàcil de fer!

    ResponElimina
  3. Hola!son unes galetes belgues k donen a vegades a les cafeteries.En venen en paquets en algun super com el mercadona,bonpreu ect....i sí que es fàcil de fer!

    ResponElimina
  4. Aii ja ho buscaré, m'ha agradat molt la recepta!! I el nom del blog també! jeje (Alba)

    ResponElimina
  5. Finalment em vaig animar a fer el mousse i el resultat també va ser d'èxit total! A tothom va agradar moltíssim i en pocs moments totes les tarrines havien desaparegut. La veritat és que estava deliciós :)

    ResponElimina